Vandaag een rustige dag zonder problemen. Na vanmorgen nog even gezwommen te hebben, vertrekken we om half 10. We doen vandaag 15 sluizen en leggen 15,5 km. af. We maken om half 3 in Port de Bains vast aan een mooi nieuw steiger. Het is tevens een camperplaats en toen ik met Benno ging lopen kwamen we er achter dat de mensen van de Nederlandse camper die er stond al eens met ons gesproken hadden. Ze stonden toen met de camper in Thaon en waren langs het kanaal aan het fietsen. Wij waren toen aan de sluizentrap bezig en een van die sluizen troffen we hen. Zij gingen ’s avonds in het restaurant een pizza eten en daarna zijn ze bij ons een bakkie komen doen en een borreltje. Ze kwamen uit Oldeboarn en daar hebben wij weer kennissen waar we vorig jaar nog zijn geweest met de boot. Ze kenden Kees en Ria wel dus daar ontmoet je in Frankrijk mensen met gezamenlijke kennissen. Wat is de wereld toch klein. ’s Middags nog gezwommen want we hebben nog steeds zomers weer.