Vandaag komen we maar langzaam op gang. Zal wel liggen aan het feit dat het weekend is. Thea gaat eerst naar de bakker en na het ontbijt loop ik nog maar eens een rondje met Benno. Onderweg loop ik langs een boom waarvan wat walnoten naar beneden vallen. Als ik goed kijk liggen er ook al aardig wat op de grond dus die maar eens verzameld. Al met al is het 11 uur als we de laatste sluis van het kanaal uitvaren en de Saône opdraaien. [af]. We doen nog 3 sluizen en maken dan na 23 km. om 3 uur vast in Bullay. Het is een mooie dag met behoorlijk wind en daar we daar bij de bomen liggen kan je goed merken dat de herfst in aantocht is. Dat houdt niet in dat er niet gezwommen wordt want het water is schoon en de temperatuur goed. Het voordeel van een rivier is toch wel dat het water frisser/schoner is dan op het kanaal. Het stroomt niet hard maar voldoende om het water fris te houden.