Vandaag niet veel te melden. Thea vanmorgen naar de bakker en om 9 uur zijn we al vertrokken. Om half een toen de sluizen pauze hadden, hadden we al 6 enkele gedaan, een trio en een dubbele en lagen we om half een voor de quatro [ 4 traps sluis ]. Dus om half 2 even die 4 sluizen gedaan en dan ben je ook gelijk aan de haven van Castelnaudary waar we om kwart over 2 al vastlagen. We zijn deze keer in de haven gaan liggen omdat je hier bij je havengeld vrij internet heb en dat moet je er dan zo nu en dan voor over hebben. Vanmiddag hebben we de toeristische route gelopen en vanavond zijn we de specialiteit van de plaats wezen eten en dat is Cassoulet. Het is een dure naam voor eend met witte bonen en dan een of andere saus. Met een fles rosé erbij was het best te eten en het vult in ieder geval de maag. We blijven hier morgen ook nog liggen want je mag voor je havengeld [15,40 ] inclusief stroom water en WiFi 24 uur liggen dus morgen varen we om 2 uur 100m verder en dan zijn we uit de haven en liggen we voor noppes. De temperatuur is weer goed vandaag alleen waait het hard, windkracht 6 is onze inschatting. Vandaag 12 km gevaren en 15 sluizen.