Omdat de winkel waar we eventueel een vlotterschakelaar voor de douche afvoer unit pas om 10 uur opengaat, gaan we eerst een uur met Benno wandelen en zorgen we dat we tegen 10 uur voor de deur staan. Als we daar zijn, blijkt het een heel uitgebreide watersport winkel te zijn zoiets als Kok watersport alhoewel de winkel op zich kleiner is. Maar wat het belangrijkste is, ze hebben een schakelaar die voldoet aan de eisen. Weliswaar is het model niet hetzelfde als de oude maar met enige aanpassingen moet het gaan lukken. Teruggekeerd aan boord is het koffietijd en daarna besluiten we om een paar km op te schuiven want Thea wil de rest van het kanaal gaan verkennen op de fiets om te zien of we ergens beter kunnen liggen. Van waar we nu liggen is het niet zo makkelik een fiets aan de wal te zetten en een paar km verderop hadden we een plaatsje gezien wat ons wel

wat leek. Dus de palen opgedraaid en twee km verder weer laten zakken want daar lagen we in ieder geval van achter tegen een betonnen muurtje. Wel liggen we nog steeds tussen de bomen zodat we weinig zon hebben wat slecht is voor de opbrengst van de zonnepanelen en geen tv ontvangst. Thea gaat op verkenning uit met de fiets en ik ga me over het weer in orde brengen van de douche afvoer unit bekommeren. Met enige provisorische aanpassingen lukt dat uiteindelijk zodat we ons vanavond weer lekker kunnen douchen. Na een paar uur is Thea ook weer terug en komen we tot de conclusie dat het het beste is morgen maar naar de jachthaven in de stad te varen en daar voor een dag te betalen. We hebben dan ook weer internet en je ligt lekker dicht in de stad.

In Ramonville en een beroepsvaarder die langs voer