Vandaag wordt het een dagje Castelnaudary. Voor de middag samen naar de super geweest en de voorraad aangevuld. Je weet nooit wanneer de volgende gelegenheid is en dit was nog te belopen. Toen we terug aan boord kwamen, kwam de havenmeester vragen of we nog een dag wilden blijven want onze tijd was om 12 uur verstreken en dan moet er opnieuw betaald worden. Daar voelden we uiteraard niets voor want 100 m verder door de brug kan je ook liggen en dat kost niets. Stroom hebben we niet nodig en alle zaken die met internet te maken hebben, hadden we al geregeld dus om een touw om een paal te leggen en daar 15,40 euro voor te betalen vinden wij teveel van het goede. Gisteren hebben we het gedaan omdat je dan 24 uur internet hebt. Achteraf blijkt dat als je iets verder door de brug vaart en je gaat tegenover Hotel Le Canal liggen, heb je ook gratis internet. Verder hebben we deze dag niet veel gedaan. De wind was wel niet meer zo heftig als gisteren maar toch nog zodanig hard dat het buiten niet aangenaam toeven was alhoewel de temperatuur best goed was maar ja die wind.

Castelnaudary. En het restaurant met de Caussolet plus onze ligplaats vanaf de brug