Vandaag zwaar bewolkt en het waait enorm hard en heel af en toe valt er wat lichte regen. De temperatuur is goed maar wat minder wind zou aangenaam zijn. Thea is verkouden aan het worden dus die blijft het liefst maar binnen. Vandaag is marktdag tot 1 uur dus ga ik maar alleen kijken hoe dat er hier uitziet. Nu dat viel zwaar tegen alleen een paar groentekramen en een wagen die nog wat vleeswaren verkocht. Waarschijnlijk hebben velen het af laten weten vanwege de harde wind. Wel wist iemand te vertellen dat om 4 uur een soort stierenvechten gehouden zou worden in de arena die ze buiten de stadswallen hadden opgezet. Gisteren was het ook maar toen hadden we andere bezigheden. Dus ’s middags toch maar samen naar de stad gelopen en eerst bij de info het verslag verstuurd. Daarna naar de arena gelopen maar daar was nog geen teken dat het gauw zou gaan beginnen. Dus maar terug naar de info en die wist ons te vertellen dat het af gelast was omdat het weer te slecht was. Uiteindelijk terug naar boord en er een rustige dag van gemaakt.